5 snelle manieren om geld te verdienen door $ 1.000 te investeren

Als je slim bent, kun je duizend dollar omzetten in nog meer geld. Hier is hoe

Als je op minimaal $ 1.000 zit en het kriebelt in je zak, overweeg dan om het te investeren in plaats van het uit te geven aan iets frivools. Maar de vraag die ons dan lonkt is: kun je echt snel geld verdienen door te investeren met slechts $ 1.000?

Het antwoord daarop is een volmondig “Ja”.

Hoewel er veel manieren zijn om snel geld te verdienen door klussen te doen of het te genereren via dingen als affiliate marketing of e-mailmarketing, kan het verdienen van geld door te investeren met slechts $ 1.000 meer uitdagingen en eerlijk gezegd, meer risico’s met zich meebrengen. Dat is natuurlijk, tenzij je weet wat je doet. Gratis geld verdienen online is natuurlijk ook mogelijk, maar de volgende manieren zijn veel beter.

1. Speel op de aandelenmarkt.

Daghandel is niet voor bangeriken. Het vergt grit en vastberadenheid. Er is inzicht in de verschillende marktkrachten nodig. Dit is niet iets bedoeld voor amateurs. Maar als het goed wordt geleerd en geleerd, is het een manier waarop u snel – binnen enkele uren – een aanzienlijk bedrag kunt verdienen met een relatief kleine investering.

2. Investeer in een cursus om geld te verdienen.

Investeren in jezelf is een van de best mogelijke investeringen die je kunt doen. Hoewel u misschien niet in staat bent een geactualiseerd rendement op uw investering te bepalen, is er geen geld dat beter wordt uitgegeven. Investeer in jezelf. Investeer in je opleiding. Leren. Zich aanpassen. Toenemen. Ontdek waar je gepassioneerd over bent.

3. Handelsgoederen.

Het verhandelen van grondstoffen zoals goud en zilver biedt een zeldzame kans, vooral wanneer ze aan de onderkant van hun vijfjarenperiode handelen. Dergelijke statistieken geven een sterke indicatie over waar grondstoffen naartoe gaan. Carolyn Boroden van Fibonacci Queen zegt: “Ik heb langdurige ondersteuning en timing op de zilvermarkten, omdat zilver een solide hedge voor inflatie is. Bovendien zijn grondstoffen als zilver tastbare activa die mensen kunnen vasthouden.”

4. Handel in cryptocurrencies.

Cryptocurrencies nemen toe. Hoewel ze handelen riskant lijkt, kan het riskant zijn, als je je weddenschappen hier ook afdekt, kun je de gevolgen van een slecht getimede transactie beperken. Er zijn ook tal van platforms voor het verhandelen van cryptocurrencies. Maar leer jezelf voordat je erin duikt. Vind cursussen op platforms zoals Udemy, Kajabi of Teachable. En leer de fijne kneepjes van het handelen in dingen zoals Bitcoin , Ether , Litecoin en anderen.

5. Gebruik peer-to-peer leningen.

Peer-to-peer-leningen zijn tegenwoordig een hot beleggingsinstrument. Online geld verdienen met beleggen is dus ook een mogelijkheid. Hoewel je misschien niet rijk wordt door te investeren in een peer-to-peer leennetwerk, kun je zeker wat verdienen. Welk leenplatform gebruikt u? Tegenwoordig zijn er veel om uit te kiezen, maar de meest populaire zijn Lending Club, Peer Form en Prosper .

Hoe werkt dit? Peer-to-peer leenplatforms stellen u in staat om kleine kapitaaluitbarstingen te geven aan bedrijven of particulieren terwijl u een rentetarief op het rendement verzamelt. U krijgt meer geld dan wanneer u het op een spaarrekening zou plaatsen, en uw risico is beperkt omdat de algoritmen veel van het werk voor u doen.